PORTES OBERTES VIRTUALS

A La Patuleia acollim a infants des dels 4 mesos fins als 3 anys. La nostra metodologia de treball es basa en l’experimentació, la manipulació i el joc, i l’acompanyem d’un important treball dels hàbits i rutines que per nosaltres tenen un gran valor. Tot intentant oferir eines, recursos i estratègies perquè els infants es puguin desenvolupar de manera autònoma, adquireixin seguretat i aprenguin a conviure i participar en la nostra societat.

Per garantir tots aquests aprenentatges i el desenvolupament global de l’infant treballem a partir d’espais vius i canviants que s’adapten al ritme i les necessitats dels infants en cada moment. A més, donem molt valor a la quotidianitat i els hàbits i rutines tot tenint en compte i gaudint de les oportunitats d’aprenentatge que aquestes ens ofereixen.

Finalment, entenem que per tal d’afavorir i garantir el desenvolupament màxim de l’infant i el seu benestar és fonamental que família i llar treballin agafades de la mà, cap a una mateixa direcció, però també que es tingui en consideració l’entorn natural i social dels infants i el valor educatiu que aquest té.

A continuació us deixem “Les portes obertes virtuals de La Patuleia” esperem que us agradin molt i si teniu qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, ens agradarà molt resoldre’l.

Una abraçada,

Les educadores.


Comentarios

Entradas populares de este blog

BENVINGUDA SENYORA TARDOR!

Portes obertes i preinscripcions curs 2021-2022

ESPANTAOCELLS