El valor de les festes

Des de la llar sempre ens ha agradat compartir les festes amb les famílies. Pensem que és una bonica manera de teixir vincles entre les educadores, els infants i les famílies, i a més, és una fantàstica oportunitat perquè, les famílies, gaudeixin i formin, de manera activa, part del dia a dia de la llar i puguin compartir experiències amb els seus fills en aquest espai on passen tantes hores i que tan feliços els fa. 

Tot i això, aquest any a causa de la situació excepcional que estem vivint hem hagut d'innovar i buscar estratègies perquè les famílies puguin adquirir un paper actiu en les festes de llar, malgrat que no hi puguin assistir. 

És per aquest motiu, que en aquesta primera festa de la castanyada, hem proposat a les famílies que, juntament amb els seus fills/es, preparin la paperina que utilitzarem el dia de la castanyada per posar-hi les castanyes. A continuació, us deixem algunes de les imatges que ens han fet arribar les famílies del seu procés d'elaboració de la paperina. 




Però és que això no és tot! I és que un cop ens han fet arribar aquestes paperines a la llar, hem gaudit de l'oportunitat d'escoltar i meravellar-nos amb la satisfacció que mostraven els infants a l'hora d'explicar-nos com han fet la seva paperina i qui els ha ajudat. Quin moment tan bonic!






Comentarios

Entradas populares de este blog

BENVINGUDA SENYORA TARDOR!

Portes obertes i preinscripcions curs 2021-2022

ESPANTAOCELLS