La Patuleia també està present a casa

Hola, hola! Heu sentit mai el proverbi que diu... Si la muntanya no va a Mahoma, Mahoma anirà a la muntanya. Doncs aquests últims dies amb tot això del confinament des de la Llar La Patuleia hem decidit aplicar-ho. Així doncs ens hem posat mans a la feina i hem buscat la manera de fer arribar La Patuleia a totes les llars dels nostres nens i nenes. I us preguntareu com ho hem fet no?

Doncs mireu primer de tot, diàriament a través del correu fem arribar diferents recursos i propostes per fer a casa amb els més petits. 



A més hem creat una carpeta on els infants de la llar i les educadores poden compartir històries boniques que succeeixen a casa aquests dies. D'aquesta manera sempre que volen poden veure els nostres companys i companyes! I no sabeu pas la il·lusió que els fa poder-ho fer!!

Eh! Però que la cosa no acaba aquí, i és que... A més a més, de tant en tant les educadores enviem vídeos on surten elles. I així aconseguim que els infants se sentin més a prop d'elles, dels seus companys i de la llar. 

Mireu bé perquè ens envien vídeos on ens envien missatges. 


Ens expliquen contes, entre d'altres.


I fins i tot, ens proposen alguns reptes. 


I sabeu què és el millor de tot? Que això no és tot. Encara tenim un munt de sorpreses més preparades.

Ojalà tot això s'acabi aviat i puguem tornar-nos a veure en breus. Us trobem molt a faltar, però no patiu perquè seguim aquí!











Comentarios

Entradas populares de este blog

BENVINGUDA SENYORA TARDOR!

Portes obertes i preinscripcions curs 2021-2022

UP: PERDUT A LA NEU