Amb què ens podem moure?

Aquest mes de Març hem iniciat una nova UP: Amunt i avall! A través d'aquesta els infants tenen l'oportunitat de conèixer els diferents mitjans de transport que hi ha, per quin mitjà es desplaça cadascun, si són terrestres, aquàtics o aeris, etc. 

Cal fer esmena que des de la llar busquem realitzar aquests aprenentatges a partir d'estratègies metodològiques que prioritzin l'observació, la reflexió i l'aprenentatge basant-nos en els interessos dels infants. És per això, que intentem que totes les propostes que oferim siguin el màxim de significatives i vivencials pels infants. I quina millor manera de fer-ho que a partir de sortides en el nostre entorn pròxim?

Així doncs, ens hem animat a sortir als carrers de Lladó a observar quins mitjans de transport utilitza la gent del poble. Mireeeeeeeeu! Hem vist furgonetes, motos, tractors, camions, i... alguna que altre senyal de trànsit!!! Que bé ens ho hem passat i com ens agrada que ens acompanyin els papes, mames, avis, àvies, etc. de la llar!!! 

I... ben aviat ens visitarà un cotxe de policies i una ambulància!!! Quines ganes en tenim, no ens podem esperar més!!










Comentarios

Entradas populares de este blog

BENVINGUDA SENYORA TARDOR!

Portes obertes i preinscripcions curs 2021-2022

UP: PERDUT A LA NEU