BENVINGUDA SENYORA TARDOR!

 Hola a tots i a totes! 

Avui comença la tardor i li hem donat la benvinguda, tot iniciant-nos amb la primera unitat didàctica del curs: Art i joc a la Tardor

En què consistirà? 

ens permetrà observar el pas del temps i els canvis que es produeix en l’entorn. Al mateix temps conèixer els elements i fruits característics de l’estació i les seves costums.
La tardor proporciona elements amb els que els infants poden interaccionar a través del joc i la manipulació, ja sigui a través del llenguatge plàstic, activitats que contribuiran al desenvolupament de la psicomotricitat fina o bé de l’estructuració del pensament lògic-matemàtic, la observació, la formulació d’hipòtesis, iniciar-se amb nou vocabulari i promoure actes comunicatius.


Avui ens ha visitat a la classe dels 🐣 i a la classe de les 🐏 la senyora tardor! Portava un davantal amb butxaques, d'aquestes ens ha anat traient elements de la tardor! Magrana, bolets, moniato, cargol, fulles seques i carbasses.



Mireu les fotos....

 



 

També al llarg d'aquesta setmana en el "Bon dia" hem estat parlant de la tardor, s'està acostant i ens anem acomiadant de l'estiu, tot cantat cançons.


Ah, també hem fet alguna que altre activitat per donar la benvinguda a la tardor.... mireu, mireu!


 Recollim fulles seques al pati, hi juguem i les col·loquem a l'arbre de les estacions





 Pintem l'escorça de l'arbre de les estacions


Pintem amb llana i amb els colors de la tardor la cartolina



Cada nen/a ha creat l'arbre de la tardor. Ara hi col·loquem un tros de plastilina perquè s'aguanti



😉 FINS AVIAT! 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Portes obertes i preinscripcions curs 2021-2022

UP: PERDUT A LA NEU